U bent hier: Home » Diensten » Flexitank

Flexitank

Flexitank

TANK TRANSPORT

Het materieel van Van Tiel Transport is geschikt voor alle mogelijke tank transporten waaronder het vervoeren van ongevaarlijke vloeistoffen met Flexitanks.
De trekkende eenheden zijn ADR uitgevoerd en uitgerust met een compressor, terwijl de hulpmiddelen voor het laden en lossen uiteraard niet ontbreken. Van Tiel Transport heeft niet alleen eigen vervoer, maar is ook in te zetten voor trucking in het tank transport.

FLEXITANK TRANSPORT

Van Tiel Transport is de exclusieve partner in Nederland van Trans Ocean Bulk Logistics, de wereldwijde marktleider op het gebied van het transport van ongevaarlijke vloeistoffen in een “high quality” Flexitank. Meer informatie over deze dienst kunt u vinden op www.transoceanbulk.com of via het Trans Ocean Bulk Logistics kantoor in Rotterdam: 010-2175944. Of download de brochure.

TRANS OCEAN BULK LOGISTICS

Trans Ocean Bulk Logistics heeft 3 eigen fabrieken in Maleisië, Thailand en Zuid Afrika waar Trans Ocean Flexitanks van hoge kwaliteit worden geproduceerd. Trans Ocean’s wereldwijde netwerk van meer dan 80 kantoren garandeerd een goede grip op de lokale markten en logistieke processen.

Van Tiel Transport is zeer flexibel door de kennis, die aanwezig is bij medewerkers en chauffeurs over gevaarlijke stoffen en regelmatige toolboxes op het gebied van veiligheid en de behandeling van de lading.