U bent hier: Home » Diensten

Onze transport diensten

Bij Van Tiel Transport bent u aan het juiste adres voor een veelzijdig en duurzaam werkend transportbedrijf. Door onze lange ervaring op het gebied van transport weten wij waar het om gaat: dat u ontzorgt wordt in de diverse gebieden van transport. Wij bieden transport aan zonder grenzen. In de hieronder genoemde diensten met bijbehorende uitleg wordt dit duidelijk.

Tanktransport

Tanktransport

Het materieel van Van Tiel Transport is geschikt voor alle mogelijke tanktransporten. De trekkende eenheden zijn ADR uitgevoerd en uitgerust met een compressor, en de hulpmiddelen voor het laden en lossen uiteraard niet ontbreken. Van Tiel Transport is ook in te zetten voor trucking in het tanktransport en het vervoeren van ongevaarlijke vloeistoffen met een flexitank.

Flexibel tanktransport

Van Tiel Transport is zeer flexibel door de kennis, die aanwezig is bij medewerkers en chauffeurs, over gevaarlijke stoffen en regelmatige toolboxes op het gebied van veiligheid en de behandeling van de lading.

Container Transport

Container Transport

Van Tiel Transport heeft een multifunctionele vloot containerchassis. Van shortsea tot deepsea en tankcontainers. De nadruk van de activiteiten van Van Tiel ligt op Noord-Frankrijk en het Ruhrgebied, maar in principe is Van Tiel Transport in heel Europa te vinden.

Snelle Container transport

In de dienstverlening staat flexibiliteit hoog in het vaandel, zowel op korte (regionaal) als lange afstand. Containertransport is gebaat bij snelheid en door snel in te spelen op de wensen van de klant zorgt Van Tiel Transport voor een hoge servicegraad.

Flexitank

Flexitank

TANK TRANSPORT

Het materieel van Van Tiel Transport is geschikt voor alle mogelijke tank transporten waaronder het vervoeren van ongevaarlijke vloeistoffen met Flexitanks.
De trekkende eenheden zijn ADR uitgevoerd en uitgerust met een compressor, terwijl de hulpmiddelen voor het laden en lossen uiteraard niet ontbreken. Van Tiel Transport heeft niet alleen eigen vervoer, maar is ook in te zetten voor trucking in het tank transport.

FLEXITANK TRANSPORT

Van Tiel Transport is de exclusieve partner in Nederland van Trans Ocean Bulk Logistics, de wereldwijde marktleider op het gebied van het transport van ongevaarlijke vloeistoffen in een “high quality” Flexitank. Meer informatie over deze dienst kunt u vinden op www.transoceanbulk.com of via het Trans Ocean Bulk Logistics kantoor in Rotterdam: 010-2175944. Of download de brochure.

TRANS OCEAN BULK LOGISTICS

Trans Ocean Bulk Logistics heeft 3 eigen fabrieken in Maleisië, Thailand en Zuid Afrika waar Trans Ocean Flexitanks van hoge kwaliteit worden geproduceerd. Trans Ocean’s wereldwijde netwerk van meer dan 80 kantoren garandeerd een goede grip op de lokale markten en logistieke processen.

Van Tiel Transport is zeer flexibel door de kennis, die aanwezig is bij medewerkers en chauffeurs over gevaarlijke stoffen en regelmatige toolboxes op het gebied van veiligheid en de behandeling van de lading.

Bulktransport

Bulktransport

Van Tiel Transport heeft zich gespecialiseerd in internationaal bulktransport. In dit dedicated transport werkt Van Tiel nauw samen met de opdrachtgever. De specialisatie omvat droge bulkproducten, zowel in poeder- als in korrelvorm. Transporten worden uitgevoerd naar Noord-Frankrijk en het Ruhrgebied.

Wij volgen uw bulktransport exact

De trekkende eenheden zijn uitgerust met een boordcomputer, waardoor de planning voortdurend kan aangeven waar het product zich exact bevindt. De kwaliteit van de dienstverlening staat centraal en er wordt continu gestreefd naar de maximale beladingsgraad.

Pallet transport

Pallet transport

Van Tiel Transport heeft voor diverse typen distributie het juiste materieel: bakwagens, city-opleggers en tautliners. De ervaring, die wij hebben in het transport van levensmiddelen, gaat ver terug. Temperatuur gecontroleerd vervoer, gebruik van boardcomputer en directe feedback van de planning zorgen voor dedicated transport. Het is een logisch vervolg op de op- en overslagactiviteiten van het bedrijf. Van Tiel Transport biedt ook nationale distributie aan en is daardoor totaalleverancier in de logistiek.

De kracht van toegewijde chaffeurs in koel transport

De kracht zit hem in de ervaring van Van Tiel Transport, toegewijde chauffeurs en kennis over hoe welke lading moet worden behandeld. Wij voldoen aan de hoogste eisen door regelmatige scholing van onze medewerkers.

Distributie met een strakke tijdsplanning

Met een strakke routeplanning, aflevering op tijd en het kunnen volgen van de lading zorgen wij voor een perfecte dienstverlening.

LZV Transport

LZV Transport

Van Tiel Transport heeft 2 container LZV's (lange en zware vrachtwagens) in bedrijf. Het gaat om combinaties met een maximaal treingewicht van 60 ton (normaal: 50 ton) en een maximale lengte van 25,25 meter (normaal 18,75 meter). LZV's zijn minder belastend voor het milieu en schelen in de drukte op de weg. Op een container LZV kunnen 3 x 20’ container of 1 x 40’ en 1 x 20’ container gezet worden. Door de inzet van deze LZV’s is Van Tiel nog flexibeler naar zijn klanten en probeert zijn bijdrage te leveren aan het duurzaam ondernemen.

Op- en overslag

Op- en overslag

Met een warehouse van 5000 vierkante meter, wikkelmachines, de mogelijkheid tot palletiseren en directe aansluiting op nationale en internationale vervoersstromen biedt Van Tiel Transport op- en overslag met toegevoegde waarde. Producten kunnen worden herpakt, ladingen samengesteld en de meest effectieve distributie bepaald.

Wij nemen de zorg uit handen en verzorgen uw op- en overslag

Van Tiel Transport neemt de producent, de expediteur zorg uit handen door op maat te werken aan efficiënte logistiek.